Bergė Direktorė
Pranešimų skaičius : 101 Join date : 2009-09-04 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Kas nutiko senajam Powerplanxui? Sk. 09 06, 2009 4:49 am | |
| Na taip, tikrai įdomus klausimas, kas nutiko senajam, netgi.. populiariajam Powerplanxui!? Jei gerai prisimenate, pradžia buvo tikrai gera. Daugiau apie Powerplanxo dingimą sužinosite Histotori pamokose.O šiaip, tai tikriausiai buvo kaltos mano idėjos (perdozavimas xD) ir pamokos. Iš pradžių Powerplanxas sulaukė tikrai nerealaus aktyvumo, bet laikui bėgant dauguma pradėjo praleidinėt pamokas dėl laiko stokos. Juk turime ir realų gyvenimą. Kai nariai praleisdavo pamokas, jie negalėdavo toliau normaliai mokytis, nes trūkdavo informacijos, o senų pamokų temos būdavo slepiamos. Tada atsirado Powerplanxo miestelis ir pinigai, tad lankomumas vėl atsigavo. O tada jau Bergė (aš) dar daugiau idėjų padaugino. Jau tada atsirado ir Powerplanxo universitetas, viskam pradėjo trūkti laiko, dauguma irgi apleido mokyklą, tada aš iš vis aptingau lankytis... na ir vieną gražią dieną likus vienai online ištryniau forumą. Ot kaip dabar gailiuosi, nes negaliu prisimint visų mokytojų ir informacijos. Bet atstačiau Powerplanxą pagal senus screenoshotus ir pnš. Aišku, jis dabar ne toks, koks buvo, bet dabar blaiviai įvertinau savo laisvą laiką (kurio dabar dar mažiau) ir sumąsčiau kiek kitokį mokymo būdą. Tad forume galėsiu lankytis žymiai rečiau, o veiksmas vyks. Tai va, malonių įspūdžiu naujajame Powerplanxe ir susitiksim Histotori pamokose, kur sužinosite viską plačiau. | |
|