*Suskambus skambučiui įlekia į klasę*
Sveiki mielieji. Malonu matyti jus susirinkusius, tik gaila, kad nelabai gausiai. Tiek to.
Šią savaitę Infax pamokos nebus. Tiesiog dabar bus nupirkti nauji kompiuteriai ir pradėsim su jais dirbti, "senukai" nebepaveža.
*Šypteli*
Šiandien pirmoji pamoka. Visus žiūrėsiu kas buvo, o kas ne pamokoje. Tikiuosi jos nepraleisit.
Aš užsivesiu specialų sąsiuvinį rašyti jums mažuosius pažymius, pliusus ir minusus. Jį turėsiu pas save, nematysit, ne taip kaip dienyną. Apie viską bus pranešama.
Nuo kontrolinių neišsisuksit. Dabar dėl sąsiuvinių bus viskas nuspręsta. Pasakysiu kai reiks užsivesti ir kur. Šiandien dar nereikia. Gali būti, kad visai nereikės.
*Pasitaiso plaukus*
Pamoką pradėsim nuo susipažinimo. Taigi aš esu Rūta - jūsų Biologix mokytoja.
*Užrašo savo vardą ant lentos*
Tikiuosi visi įsiminsit ir mane atpažinsit.
Toliau. Šiai pamokai reikia vadovėlių. Juos aš jums paimsiu iš bibliotekos kitai pamokai. Deja jų bibliotekoje yra tik 6 vienetai ir naujų atveš tik spalio vidury. Jeigu neužteks visiems, teks pirkti. Na iš bibliotekos paimtą vadovėlį reiks grąžinti, o nupirktą turėsit visam laikui. Čia jau jums spręsti. Norintys pirkti praneškit iš anksto, tai liks daugiau bibliotekoj.
*Pažvelgia į laikrodį*
Na, o dabar pradėkime mokytis. Kiek nors. Pirmai pamokai jums duosiu mažą užduotėlę. Ją atlikę siųskite man į PM. Už užduotį gausite mažąjį pažymuką. Jeigu jis bus prastas - parašysiu pliusą. Manau viskas aišku.
P.S. Trys mažieji pažymiai - vienas didysis. 5 pliusai - vienas pažymys didysis.
Tai jūsų darbas ir jūsų darbo atlikimo lapas.
Jums reikia parašyti tą vietą, kur parašyta "Žmogaus Griaučiai Atlieka Daug Funkcijų"
Ten reikia parašyti savo nuomonę :]
Sėkmės visiems.
Jeigu kas neaišku - klauskite.